Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Athene Academy for nyutdannede

 • Vi ønsker å gi studenter en skikkelig kick start på karrieren. Det skal være sosialt og gøy, og gi faglig og personlig utvikling.

  Sondre Nyvold Lid

  HR-og rekrutteringsrådgiver

Vi gir deg de beste forutsetningene for å lykkes

Hva sier våre talenter om Athene Academy

 • Athene Academy har gjort meg tryggere på den jobben jeg skal gjøre. Det har hjulpet meg til å takle uventede situasjoner og gitt meg en grunnleggende trygghet jeg kan lene meg på. Athene Academy kan absolutt anbefales!

  Simen Weberg

  Regnskapskonsulent

 • Athene Academy anbefales på det sterkeste! Jeg har både fått faglig og praktisk påfyll og er spesielt takknemlig for at dette 3-ukers programmet inkluderte praksis, ettersom at studiet jeg gikk ikke tilbydde dette. Athene Academy har forberedt meg og gjort meg tryggere på jobben jeg skal gjøre

  Hanim Kutlu

  Regnskapskonsulent