Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Athene Group og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Athene Academy for nyutdannede

 • Vi ønsker å gi studenter en skikkelig kick start på karrieren. Det skal være sosialt og gøy, og gi faglig og personlig utvikling.

  Sondre Nyvold Lid

  HR-og rekrutteringsrådgiver

Vi gir deg de beste forutsetningene for å lykkes

Hva sier våre talenter om Athene Academy

 • Athene Academy har gjort meg tryggere på den jobben jeg skal gjøre. Det har hjulpet meg til å takle uventede situasjoner og gitt meg en grunnleggende trygghet jeg kan lene meg på. Athene Academy kan absolutt anbefales!

  Simen Weberg

  Regnskapskonsulent

 • Athene Academy anbefales på det sterkeste! Jeg har både fått faglig og praktisk påfyll og er spesielt takknemlig for at dette 3-ukers programmet inkluderte praksis, ettersom at studiet jeg gikk ikke tilbydde dette. Athene Academy har forberedt meg og gjort meg tryggere på jobben jeg skal gjøre

  Hanim Kutlu

  Regnskapskonsulent