Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Hva kjennetegner oss?

Vår visjon er å få det beste ut av våre ansatte. Vi legger vekt på å ha en sterk organisasjonskultur preget av stor grad av frihet kombinert med stor grad av ansvar og engasjement.

 • Mottagelsen i Athene var upåklagelig. Jeg klikket bra med daglig leder allerede fra første møte. Jeg føler jeg har blitt godt kjent med selskapet, og at det er god takhøyde her. Det er et godt samarbeidsklima og en flat struktur. Kjappere vei opp til ledelsen, og det er en åpen kultur for at man kan banke på og ta en kaffe. Noe jeg verdsetter høyt.

  Hans Haugan

  Salgssjef

 • Noen ganger kommer det muligheter som det er vanskelig å si nei til. Athene er ambisiøse og satser stort, og denne reisen vil jeg være med på. Jeg gleder meg til å bli en del av Athene Group, og bidra til å å utvikle selskapet videre. Jeg har allerede blitt godt tatt imot av mine nye kolleger, som jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med.

  Jan Dre Le

  Head of Saas

 • Det finnes store muligheter for både personlig og faglig utvikling, og at man kan nå de ambisjonene man setter seg. Vi er en arbeidsgiver som er villig til å legge til rette for deg. Hos oss er det den ansatte selv som setter begrensninger i forhold til sin egen utvikling. Om den ansatte vil, så finnes det store muligheter. Er målet ditt å bli autorisert regnskapsfører, så hjelper vi deg med det

  Mette Skramstad

  Leder HR og Kultur

 • Athene ønsker at vi skal kunne «bli det vi ønsker å bli». Om det er lederansvar, spesialisering innen ulike fagområder eller bransjer, eller nye typer tjenester som kunder etterspør. Min erfaring er at Athene ser og hører deg. Athene satser på deg hvis du ønsker å bli satset på.

  Celine Grønvold

  Teamleder

Hva vi i Athene kan gi deg

 • Engasjement

 • Sosialt

 • Trivsel

 • Gode karrieremuligheter

 • Solid vekstpartner og tilstedeværende ledelse

 • Et fagsterkt miljø

Vil du ha flere grunner til å velge Athene? Ta kontakt

Har du spørsmål om Athene Group? Vår HR- og Rekrutteringsrådgiver Sondre Lid tar mer en gjerne hyggelig prat.