Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Athene Group og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Hva kjennetegner oss?

Vår visjon er å få det beste ut av våre ansatte. Vi legger vekt på å ha en sterk organisasjonskultur preget av stor grad av frihet kombinert med stor grad av ansvar og engasjement.

 • Mottagelsen i Athene var upåklagelig. Jeg klikket bra med daglig leder allerede fra første møte. Jeg føler jeg har blitt godt kjent med selskapet, og at det er god takhøyde her. Det er et godt samarbeidsklima og en flat struktur. Kjappere vei opp til ledelsen, og det er en åpen kultur for at man kan banke på og ta en kaffe. Noe jeg verdsetter høyt.

  Hans Haugan

  Salgssjef

 • Noen ganger kommer det muligheter som det er vanskelig å si nei til. Athene er ambisiøse og satser stort, og denne reisen vil jeg være med på. Jeg gleder meg til å bli en del av Athene Group, og bidra til å å utvikle selskapet videre. Jeg har allerede blitt godt tatt imot av mine nye kolleger, som jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med.

  Jan Dre Le

  Head of Saas

 • Det finnes store muligheter for både personlig og faglig utvikling, og at man kan nå de ambisjonene man setter seg. Vi er en arbeidsgiver som er villig til å legge til rette for deg. Hos oss er det den ansatte selv som setter begrensninger i forhold til sin egen utvikling. Om den ansatte vil, så finnes det store muligheter. Er målet ditt å bli autorisert regnskapsfører, så hjelper vi deg med det

  Mette Skramstad

  Leder HR og Kultur

 • Athene ønsker at vi skal kunne «bli det vi ønsker å bli». Om det er lederansvar, spesialisering innen ulike fagområder eller bransjer, eller nye typer tjenester som kunder etterspør. Min erfaring er at Athene ser og hører deg. Athene satser på deg hvis du ønsker å bli satset på.

  Celine Grønvold

  Teamleder

Hva vi i Athene kan gi deg

 • Engasjement

 • Sosialt

 • Trivsel

 • Gode karrieremuligheter

 • Solid vekstpartner og tilstedeværende ledelse

 • Et fagsterkt miljø